Интересът към имоти Младост 1 е голям

имоти младост 1Цените на предлаганите имоти Младост 1 се покачват

В много от изнесените материали през последните месеци по отношение на имотите у нас е  описано, че южните и югоизточните райони движат пазара в София. Данните сочат, че към края на изминалата година площите в строеж там са били над 1 млн.кв.м. В групата на кварталите, към които интересът расте, са предлаганите имоти Младост 1. Микрорайонът е част от вторият по брой население и може би най-бързо развиващият се и модерен комплекс в столицата. Средната стойност на продажбите там надхвърли 1 000 евро/кв.м., като тенденцията за плавно покачване продължава.
 

Жилищни имоти Младост 1

Жилищното строителство през последните години обнови видимо района. Най-активното застрояване беше в годините, когато се изграждаше първи метродиаметър на метрото. Тогава и строителни предприемачи, и купувачи насочиха вниманието си към зоните в близост до метростанцията, разположена  на кръстовището на бул. „Андрей Сахаров“ с ул. „Йерусалим“. В последствие, жилищата продължиха да привличат и поддържат стабилни стойности, като в момента квадратният метър се предлага за средно 1 100 евро.
 

Офис имот в Младост 1

Голям е интересът и към бизнес имотите. Офисите са атрактивни поради комуникативността на мястото. По принцип кварталът като цяло се е оформил като зона с висока концентрация на офис сгради. Площите в тях се продават за близо 900 евро/кв.м., нови центрове се строят все по-трудно поради липса на подходящи за това терени, но старите, наскоро построените се отличават с модерна визия и функционалност. 
 

Търговски имоти Младост 1 София

Увеличеното население на квартала се нуждае от повече магазини, заведения за хранене и центрове за услуги. Всъщност, това им се осигурява лесно, много са фирмите, желаещи да развиват такава дейност в квартала. Възможност за изграждане на още търговски обекти им дават новопостроените кооперации, партерните площи на които са предвидени именно за това.
 
Интересувате се от имот в София? Най-добрите оферти събрахме за вас на: www.domaza.bg/имоти_младост_1/
Подобни статии от този сайт