Пазарът на недвижими имоти в Стара Загора се раздвижи, търсенето е към имоти в Стара Загора от собственик

имоти в стара загора от собственикРъст на продажбата на имоти в Стара Загора от собственик


Последните две години брокерите отчитат ръст на имотния пазар в Стара Загора. Градът се нарежда на пето място в страната по брой сключени сделки. Повишението се забелязва най - вече при продажбите на имоти в Стара Загора от собственик. Причината е в това, че клиентите насочват вниманието си към оферти директно предлагани от собствениците, за да избегнат комисионните на агенциите. 

Новото строителство е предпочитано от клиентите, търсещи имоти в Стара Загора от собственик


Строителните предприемачи активно започнаха да предлагат имоти в модерни и нови сграда. За да удовлетворят търсенето, строителството на жилищни кооперации в Стара Загора се увеличи. Когато става въпрос за нов дом, хората вече са активни в търсенето на тухлени сгради и качествено строителство. Независимо дали става въпрос за къща или апартамент, клиентите избират жилища, в които няма да се налага сериозен ремонт. Интересът към офис сградите в Стара Загора също е голям.

Имот в Стара Загора от собственик, търсенето е предимно от младите хора


Младите семейства и студентите са най - активни по отношение на търсене на имоти в Стара Загора. Студените, които не са от града, но искат постоянно да се установят в него, решават да инвестират в покупката на жилище. Често младите хора, от по - малките населени места в региона, пристигат и се заселват в Стара Загора, за да търсят  реализация. 

Имот в Стара Загора от собственик с цел дългосрочна инвестиция


Вложението на средства в имоти, с цел отдаване под наем винаги е било перспективно решение. Затова и не малко хората, решили да направят точно това. Месечният доход от наем, осигурява на мнозина сигурност и спокойствие. 

https://www.domaza.bg/имоти_в_стара_загора_от_собственик/
Подобни статии от други сайтове
29/06/2017 Цените на имотите в Стара Загора се повишиха, увеличава се и търсенето на имоти в Стара Загора от собственик
Нараства търсенето на имоти в Стара Загора от собственик Повишават се цените на имотите в Стара Загора, отчитат брокери. Увеличението е по –малко в сравнение със София, Пловдив, Бургас и Варна, но от бранша прогнозират, че тенденцията ще се запази и дори увеличи. През последните няколко години градът на...
17/07/2017 Оферти за имоти в Стара Загора от собственик
Разнообразни предложения за имоти в Стара Загора от собственик Стара Загора е един от добре развиващите се градове в Южна България, който привлича не малко инвестиции. Тук са съсредоточени лека промишленост, добре се развива и университетската дейност. Това определя динамика на пазара за недвижими имоти. В града раб...
Подобни статии от този сайт