Добра инвестиция в имоти в Пловдив от собственик

имоти в пловдив от собственикЕдин от най - красивите градове в България предлага отлични условия за купуване на имоти в Пловдив от собственик


Вторият по големина град в страната е желано място за живеене. Градът под тепетата е чудесна възможност за инвестиция в имоти в Пловдив от собственик. Пловдив е икономически център с много промишлено производство на дрехи, храни и питиета. Фирмите и заводите осигуряват работа на много хора и благодарение на тях градът поддържа сравнително ниско ниво на безработица. Сред предлаганите имоти са къщи, апартаменти, офиси, ателиета. Апартаментите са в хубави и поддържани сгради с панорамни гледки и просторни стаи. Има интерес и към жилища в панелни многоетажни блокове. Имотите се продават от собствениците, а това е отлична възможност за спестяване на пари от комисионни. 

Старият град, функционални предложения за имоти в Пловдив от собственик


Старинната част на Пловдив е лицето на града. Древният град съчетава аристократизъм, античност и модерен дух. В тази част на Пловдив се продават предимно етажи от къщи, но в непосредствена близост на центъра на Стария град, собствениците предлагат съвсем нови апартаменти. Жилищата може да се използват с различна цел, за живеене или за ателиета, например. Клиентите често купуват и имоти, които после отдават под наем. 

Пловдив - сърцето на плодородна Тракия, чудесен избор за имот в Пловдив от собственик


Пловдив се намира в най - плодородната част на Тракийската низина, развито е винаро - лозарството, зеленчукопроизводството. Това е подходящо място за живеене и развиване на бизнес. Градът разполага със сравнително добра инфраструктура. Близо до Пловдив минава АМ " Тракия", има добре развита система от първокласни пътища и железопътна мрежа. Много и редовни автобусни линии. Велоалеите, заведенията и университетите са в услуга на младите хора да получат качествено образование и развлечения. 


Градът под тепетата, добър регион за имот в Пловдив от собственик


Централното географско разположение на Пловдив е важен фактор за всеки инвеститор и предприемач. Градът е на 2 часа път от София , на 4 от Черноморието и само на няколко километра от Родопите. Но не само древната история и археологическото наследство привличат хората. Съвременният облик на града е не по - малко привлекателен и пъстър със своите модерни сгради и красиви паркове. 

https://www.domaza.bg/имоти_в_пловдив_от_собственик/
Подобни статии от този сайт