Страхотни цени на имоти в Бургас от собственик

имоти в бургас от собственикПродажба на имоти в Бургас от собственик


През последните години развитието на Бургас е осезаемо. Той се превърна не само в желана и предпочитана от туристите дестинация, но и стана за пример как трябва да изглежда един съвременен европейски град. Обновената инфраструктура и модерния облик на града привличат все повече инвеститори. Пазарът на недвижими имоти процъфтява. Много хора решават да инвестират в апартаменти, например, които после отдават под наем. Търсят се предимно имоти в Бургас от собственик, заради отбягването на комисионните при сделките. 
 

Търсене на имоти в Бургас от собственик има във всички райони на града


В топ 10 на най – харесваните квартали на Бургас е „Сарафово“. Намира се на около 10 километра от центъра на града. Близостта до курортите „Поморие“, „Несебър“ и „Слънчев бряг“ осигуряват на Сарафово достъп до изградена и поддържана пътна инфраструктура.  В квартала има усилено строителство на жилищни сгради както за сезонно, така и за постоянно обитаване.  Районът непрекъснато се разширява. На това комуникативно място се предлагат доста имоти, предимно луксозни и с южно изложение. Нови апартаменти от собственик се продават и в квартал „Възраждане“ и „Меден Рудник“. И двете места са облагородени с нови дървесни видове и храсти. 

 

Търсене на имот в Бургас от собственик, възможност да сте близо до плажа

Търсенето и предлагането на имоти в Бургас са разнообразни. От собственик се предлагат както нови, така и имоти след основен ремонт.  Във всеки район има детски градини, училища и добра инфраструктура. Затова често изборът на хората в кой точно квартал  да инвестират в жилище е колеблив. През последните години много хора предпочитат да купят жилище по –близо до морето. Офертите там са по – скъпи, но мястото си заслужава. Търсените апартаменти от собственик също не липсват, въпреки по – високия ценови клас. До сделки обаче се стига бързо, защото при покупката не се плащат допълнително комисионни. 
 

Имот в Бургас от собственик,  инвестиция във всички сезони

Лятото е активния сезон за туризъм в Бургас. Живеещите в морския град често работят в съседните курорти „Несебър“, „Слънчев бряг“ и „Поморие“. Тази възможност осигуряване работа по - близо до дома заинтригува все - повече млади хора да инвестират в жилища в Бургас.
https://www.domaza.bg/имоти_в_бургас_от_собственик/
Подобни статии от този сайт