Едностайни апартаменти Връбница на достъпни цени

едностайни апартаменти връбницаРазнообразни оферти за едностайни апартаменти Връбница

Пазарът за недвижими имоти в София – най-активният в страната, предлага разнообразни оферти за продажби на апартаменти във всички столични райони, част от които са предпочитани заради по-достъпните цени. Именно това е и основното предимство на покупките на едностайни апартаменти Връбница. Квартал „Връбница“ е малко по-отдалечен от центъра на столицата, но затова пък предлага изобилие от спокойствие и свеж въздух, дължащо се на отсъствието на производствени предприятия и непосредствената близост до Северния парк, и доста по-изгодни имотни цени, особено на едностайните апартаменти. Кварталът е разделен на два добре благоустроени жилищни комплекса – „Връбница" 1 и 2, разположени вляво и вдясно от булевард „Ломско шосе", в съседство с кварталите „Надежда", „Обеля", „Илинден“, „Люлин“ и Нови Искър. За удобство на живущите, в квартала има три училища, две детски градини, читалище, медицински център, магазини и редовни линии на градския транспорт за връзка с центъра и останалите квартали на София.

 

Изгодни продажби на едностайни апартаменти Връбница

Като се има предвид, че освен с панелни и тип ЕПК жилищни блокове от края на миналия век, кварталът активно се застроява и с нови модерни тухлени кооперации, на пазара се предлагат оферти за изгодни едностайни апартаменти както от вторичния, така и от първичния сектор. Оформени като ателие, студио или гарсониера, едностайните жилища са с площ между 40 и 65 кв.м и са предпочитани от самостоятелно живеещи хора или семейни двойки без деца. По отношение на локацията, най-предпочитани са малките жилища близо до булевард „Ломско шосе" - основната пътна артерия на квартала, и до спирките на градския транспорт.
 

Едностайни Връбница ново строителство

Засиленият интерес на инвеститорите към строителство на нови жилищни сгради в квартала се дължи на значително по-големия брой свободни парцели, спрямо централните столични квартали. Едностайните апартаменти ново строителство в квартал „Връбница“ се отличават с високо качество и модерни удобства за живеене. Предпочитанията към офертите за продажби директно от строител са свързани с възможността за договаряне на още по-изгодна цена, както за закупуване, така и за довършване на издаваното по БДС жилище, гъвкава форма на изплащане и други преференциални условия. Не без значение е и спестената комисионна такса.
 

Едностаен Връбница - цена

Едностаен апартамент в квартала може да се закупи на цена от 800 евро на квадратен метър, в зависимост най-вече от локацията и годината на изграждане. Изгодни оферти за нови и вторични едностайни апартаменти в квартала предлага: www.domaza.bg/едностайни_апартаменти_връбница/
Подобни статии от този сайт